Soepen en visgerechten
Soepen (Stel zelf uw diner samen)
Cressonroom € 3,5
Witloofroom € 3,5
Aspergeroom € 4
Parijse champignonroom € 4
Courgette-komkommerroom € 4
Kreeftenroom € 5
Aspergeroom met grijze garnaaltjes € 5
Groenteweelde met balletjes € 4
Tomatenroom met balletjes € 4
Gevogelteroom € 4
Kippenroom Agnes Sorel € 4,5
Brusselse broccoliroom met Port en Ardense ham € 4,5
Heldere ossenstaartsoep € 4,5
Consommé met Port of Sherry € 4,5
Preiroom met Breydelspek € 4,5
Warme hoofdgerechten vis (Stel zelf uw diner samen)
Gebakken zalmfilet en fijne groentjes in tuinkruidensaus € 20
Tongfilets op Normandische wijze € 23
Tongfilet met garnalensaus OF witloofsaus € 24
Opgerolde tongfilet met zalm in witte wijnsaus € 23
Zalmforel en langoustinenstaartjes in champagnesaus € 23
Lotte met jonge prei in roomsaus € 23
Lotte met rivierkreeftjes in dillesaus € 24
Kabeljauwhaasje in wortel-venkelsaus € 24
*Bij deze gerechten worden hertoginnenaardappelen geserveerd