Soepen en visgerechten

Soepen (Stel zelf uw diner samen)

Cressonroom     € 3,5

Witloofroom     € 3,5

Aspergeroom     € 4

Parijse champignonroom     € 4

Courgette-komkommerroom     € 4

Kreeftenroom     € 5

Aspergeroom met grijze garnaaltjes    € 5

Groenteweelde met balletjes     € 4

Tomatenroom met balletjes      € 4

Gevogelteroom     € 4

Kippenroom Agnes Sorel     € 4,5

Brusselse broccoliroom met Port en Ardense ham     € 4,5

Heldere ossenstaartsoep     € 4,5

Consommé met Port of Sherry     € 4,5

Preiroom met Breydelspek     € 4,5

Warme hoofdgerechten vis (Stel zelf uw diner samen)

Gebakken zalmfilet en fijne groentjes in tuinkruidensaus    € 20

Tongfilets op Normandische wijze    € 23

Tongfilet met garnalensaus OF witloofsaus    € 24

Opgerolde tongfilet met zalm in witte wijnsaus    € 23

Zalmforel en langoustinenstaartjes in champagnesaus    € 23

Lotte met jonge prei in roomsaus    € 23

Lotte met rivierkreeftjes in dillesaus    € 24

Kabeljauwhaasje in wortel-venkelsaus    € 24

 

*Bij deze gerechten worden hertoginnenaardappelen geserveerd